Politica privind date personale și cookie-uri (“Politica”)

1. Dispoziții generale

Apreciem interesul dvs. față de EGIS și produsele noastre și vrem să ne asigurăm că vă simțiți în siguranță în ceea ce privește protecția datelor dvs. cu caracter personal atunci când vizitați site-ul web nostru. Pentru aceasta, avem în vedere respectarea și a cerințelor Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („ RGPD”).

Prin prezenta Politică, dorim să vă informăm, în calitate de utilizator al acestui site web, cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea de cookie-uri și tehnologii similare (în mod colectiv “ Cookie-uri ” sau “module cookie ”) prin intermediul site-ului web www.betadine.ro (în continuare „ Website-ul ”) și cu privire la anumite detalii despre modul în care sunt folosite datele obținute ori la care există acces în baza Cookie-urilor.

Astfel, această Politică include informatii cu privire la Cookie-uri care vă permit să înțelegeți modul de funcționare al acestora, cum le folosim și cum prelucrăm datele cu caracter personal pe care le colectam cu ajutorul Cookie-urilor, dacă este cazul.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații ori în caz că aveți întrebări privitoare la prezenta Politică, ne puteti contacta la datele de contact indicate mai jos.

EGIS Pharmaceuticals Plc („ EGIS”), o societate juridică ungară, având o reprezentanță în România, cu sediul situat în Strada Polona nr. 68-72, etaj 3, sector 1, București, 010505, Cod Fiscal 11 229 221 este operatorul care se ocupă de prelucrarea datelor dvs. pe Website.

Puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor cu caracter personal la telefon, fax sau e-mail:

Telefon: 021 412 00 43 
Fax: 021 412 00 08 
E-mail: dataprotection@egis.ro


2. Ce sunt datele personale? Ce sunt cookie-urile?


Date cu caracter personal sunt toate datele care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi numele, adresa poștală, adresa de e-mail.

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt create automat de către browser-ul dvs. de internet (de ex. Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox) și stocate pe dispozitivul dvs. (de ex. laptop, tabletă, smartphone) atunci când vizitați un site web, inclusiv acesta. Informațiile apărute în legătură cu dispozitivul specific utilizat sunt stocate într-un modul cookie. Acest lucru nu înseamnă că putem să vă identificăm în mod direct. Folosirea modulelor de tip cookie are în vedere creșterea gradului dvs. de confort atunci când folosiți serviciile noastre de pe Website.

Cookie-urile fac posibilă, printre altele, recunoașterea dispozitivului utilizatorului. Refuzarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri web imposibil de folosit sau cu funcționalități limitate. De exemplu, neutilizarea Cookie-urilor poate însemna că nu veți mai primi publicitate care ține cont de preferințele și interesele dvs. evidențiate prin comportamentul de navigare.

De asemenea se poate distinge între: (i) Cookie-uri esențiale, care sunt necesare pentru ca un site web să funcționeze; (ii) Cookie-uri de performanță (non-esențiale, opționale), care contribuie la îmbunătățirea accesibilității unui site web, oferind o mai bună experiență de navigare utilizatorului.

3. Ce Cookie-uri folosim? Modul de Folosire al cookie-urilor

Utilizăm Cookie-uri și prelucrăm date cu caracter personal prin intermediul site-ului web când vizitați Website-ul și când utilizați anumite funcționalități ale Website-ului (de ex., vizionare înregistrări video). Pentru mai multe detalii, a se vedea mai jos.

Folosim Cookie-uri pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea Website-ului și pentru a înțelege mai bine modul în care utilizatorii folosesc Website-ul, precum și funcționalitățile oferite de către acesta.

Folosim Cookie-uri de sesiune care sunt șterse automat după ce părăsiți Website-ul.

Pentru confortul utilizatorului, folosim de asemenea, Cookie-uri persistente care sunt stocate pe dispozitivul dvs. pentru o perioadă bine definită de timp. De exemplu, dacă vizitați din nou Website-ul pentru a folosi serviciile noastre, sistemul recunoaște că ați mai vizitat Website-ul. Aceste modulele cookie sunt șterse automat după o perioadă definită de timp, dar dvs. aveți și posibilitatea să le ștergeți când apreciați; pentru detalii, a se vedea mai jos.

În general, stocăm datele dvs. numai atât timp cât este necesar în scopul asigurării performanței Website-ului și a serviciilor asociate. Pentru mai multe detalii privind durata de utilizare/ funcționare a cookie-urilor, a se vedea tabelul de mai jos.


3.1.  Acordarea consimțământului pentru folosirea cookie-urilor


În baza legislației aplicabile, prin raportare și la articolul 6, alineatul (1), litera (a) din RGPD, folosim Cookie-uri pe Website în baza consimțământului dvs. De asemenea, putem folosi și Cookie-uri în lipsa consimțământului dvs, în cazurile expres și limitativ prevăzute de legislația relevantă (de exemplu, potrivit articolului 4 alin. 6 din Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice – Cookie-uri esențiale).

Astfel, la accesarea Website-ului, ați avut posibilitatea de a vă da consimțământul pentru folosirea anumitor categorii de Cookie-uri. Unele categorii de cookie-uri sunt esentiale pentru funcționarea Website-ului și nu puteți opta în sensul de a le dezactiva, în timp ce alte categorii de Cookie-uri au utilități diferite și puteti alege ca acestea să fie folosite sau nu. Acceptarea acestor din urmă categorii de Cookie-uri vă va oferi o experiență adaptată preferințelor dumneavoastră. Puteți, însă, în orice moment, să vă retrageți consimțământul acordat potrivit opțiunilor menționate în Secțiunea 7. Încetarea funcționării cookie-urilor .


3.2.   Ce sunt cookie-urile plasate de terți?


Anumite secțiuni de conținut de pe site-uri web pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți (de ex., o înregistrare video, o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa, de asemenea, Cookie-uri prin intermediul site-urilor web gazdă, motiv pentru care se numesc Cookie-uri plasate de terti. Terțelor părți respective le revin și lor obligații de respectare a legislației privind Cookie-urile și privind datele cu caracter personal.

În cazul Website-ului, Cookie-urile plasate de terti pot proveni de la urmatoarele entitati: Google LLC, etc. Lista completă de cookie-uri de la terțe părți poate fi găsită mai jos. Această Politică va putea fi ajustată din timp în timp pentru a include informații despre cookie uri care provin de la alți terți.

De asemenea, acest site web cuprinde link-uri catre terțe site-uri web; odată accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii site-ul web respectiv.


3.3.    Tabel cu privire la Cookie-urile utilizate

 

Cookie Descriere Expira
sf-trckngckie  Inregistreaza vizita pe pagina 180 zile
ASP.NET_SessionId  Conține informații despre sesiunea browserului și permite vizitatorilor să se autentifice pe site. Sesiune
.ASPXAUTH Determina dacă un utilizator este autentificat. Sesiune
.SFAUTH (configurabil)  Folosit pentru a memora în cache biletele de autentificare 600 minute implicit (configurabil)
.SFROLES (configurabil)  Folosit pentru a memora în cache rolurile utilizatorilor 30 minute implicit (configurabil)
.SFLOG (configurabil)  Folosit pentru a trece motivul pentru formularul de autentificare și pentru a afișa motivul. Sesiune
.AspNet.Cookies Cookie-ul pentru partea de încredere (modul de autentificare bazat pe claim) care este utilizat pentru a memora în cache informațiile de autentificare. Puteți configura în AuthenticationConfig. Expirarea depinde de caseta de selectare „Remember me”. Glisant, 600 minute sau sesiune (configurabil)
SF-TokenId  Gestionează tokenul claim-urilor (modul de autentificare bazat pe claim). Ar putea fi configurat în fișierul SecurityConfig. 118 minute implicit (configurabil)
sf_timezoneoffset  Stochează valoarea compensării fusului orar UTC pentru un anumit utilizator, adică diferența de fus orar între UTC și ora locală a utilizatorului, în minute. Acest cookie este stocat doar pentru utilizatorii autentificați. Sesiune
sfExpPages_ + rootNodeKey  Salvează cheia nodului extins în backend. 1 an
VisitorsCounterUniqueId  Utlizat pentru a numara vizitele pe site ca un parametru unic Repetat

 


3.4.   Cookie pentru înregistrarea acordului în vederea utilizării de cookie-uri


Pentru înregistrarea informației privind exprimarea acordului dvs. pentru acceptarea utilizării de către EGIS a Cookie-urilor / unor Cookie-uri (respectiv Cookie-uri neesențiale, față de care este necesar acordul dvs. pentru a fi utilizate) vom folosi un Cookie dedicat. Astfel, la prima accesare a Website-ului, veți primi un mesaj care oferă informatii succinte despre utilizarea Cookie-urilor și modul de acceptare al lor. Un Cookie va fi stocat în dispozitivul dumneavoastră care va reține faptul că ați văzut mesajul și că ați fost de acord cu utilizarea de Cookie-uri.


3.5.   Google DoubleClick


Google DoubleClick este un serviciu furnizat de Google LLC. Google DoubleClick foloseşte module Cookie pentru a vă prezenta reclame de interes. Temeiul juridic pentru utilizarea acestor Cookie-uri este acordul dvs.

De exemplu, modulele cookie colectează date indicând produsele noastre care prezintă interes pentru dvs. Pe baza acestor informații, putem afișa și oferte pe site-urile web ale unor părți terţe, ofertele fiind astfel concepute încât să corespundă intereselor dvs. indicate de comportamentul dvs. anterior de utilizator. În special, informaţiile nu sunt combinate cu alte date ale dvs. cu caracter personal.

Modulele cookie sunt şterse automat după 30 de zile.

În plus, aveţi posibilitatea de a vă modifica setările de afişare a reclamelor de interes prin intermediul managerului de setări pentru anunțuri Google. Mai multe informaţii în acest sens puteţi găsi la adresa:  https://www.google.com/settings/ads/onweb.

Mai multe informaţii şi prevederi referitoare la confidenţialitatea datelor legate de publicitate şi Google pot fi găsite în politica Google privind protecția datelor cu caracter personal şi în condiţiile de utilizare Google:  http://www.google.com/policies/technologies/ads/.


3.6.   Google AdWords


Folosim Google AdWords şi urmărirea conversiilor pentru a evalua eficienţa anunțurilor, a ofertelor şi funcţiilor specifice. Un modul cookie se plasează în acest scop imediat ce daţi clic pe o reclamă Google. Acest modul cookie nu este destinat identificării personale, dar are scopul de a ne permite să verificăm dacă reveniți pe Website cu o ofertă specifică în termen de 30 de zile de valabilitate a modulului cookie.

Fiecare client AdWords, precum EGIS, primeşte un modul cookie diferit. Prin urmare, clienţii AdWords nu pot urmări module cookies prin intermediul Website-ului. Informaţiile obţinute prin intermediul modulului cookie de conversie sunt destinate compilării statisticilor de conversie pentru clienţii AdWords care au optat pentru urmărirea conversiei. Putem afla numărul total de utilizatori care au dat clic pe un anunț şi au fost redirecţionaţi spre un site web cu etichetă de urmărire a conversiei.

Aveţi posibilitatea de a dezactiva permanent stocarea modulelor cookie de conversie ale Google modificând setările browser-ului de internet.

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor cookie-uri este acordul dvs.

Pentru mai multe informaţii privind protecţia datelor la nivelul Google accesați aici : http://www.google.com/intl/de/policies/privacy şi https://services.google.com/sitestats/en.html. Ca alternativă, puteţi vizita site-ul Network Advertising Initiative (Iniţiativa de Publicitate în Reţea) (NAI) la adresa http://www.networkadvertising.org.


3.7.   Folosirea inserturilor YouTube


Folosim furnizorul YouTube, printre altele, pentru a vă putea prezenta înregistrări video.

Temeiul juridic pentru folosirea inserturilor YouTube este acordul dvs.

Astfel, Website-ul poate folosi inserturile furnizorului YouTube. Când utilizați acest insert, se efectuează o conexiune la serverele YouTube, iar insertul se afișează. Serverul YouTube este informat că ați vizitat Website-ul. Dacă sunteți conectat(ă) ca membru al YouTube, YouTube va conecta aceste informaţii la contul dvs. personal de utilizator. Dacă insertul este folosit, de exemplu, dând clic pe butonul de start al unei înregistrări video, şi această informaţie va fi corelată cu contul dvs. de utilizator. Puteţi preveni această corelare a informaţiei deconectându-vă de la contul dvs. de utilizator YouTube şi alte conturi de utilizator ale entităților YouTube LLC şi Google LLC şi ştergând modulele cookie relevante ale acestor entități înainte de a folosi Website-ul.

Mai multe informaţii privind prelucrarea datelor şi notificările cu privire la protecția datelor cu caracter personal de către YouTube (Google) găsiți la adresa: https://policies.google.com/privacy.

4. Datele prelucrate

Cookie-urile în sine nu reprezintă date cu caracter personal și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet/ site-uri web. Există, însă, situații când date personale pot fi colectate prin utilizarea Cookie-urilor, în general, pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi acestuia o experiență mai adaptată preferințelor sale.

Datele personale legate de Cookie-uri și Cookie-urile sunt prelucrate în principal pentru scopuri precum (i) activități de marketing (altele decât comunicări comerciale electronice) inclusiv publicitate, promovarea activităților, imaginii, numelui comercial și mărcilor EGIS; (ii) cercetări de piață, statistică; (iii) analiza activităților/ comportamentului clienților în interacțiune cu EGIS; (iv) administrare Website; (v) protecția juridică a EGIS (vi) îndeplinire activități financiare, fiscale și contabile (inclusiv în caz de colaborare cu colaboratori externi pentru efectuarea de audituri externe); (vii) operațiuni de dezvoltare sau reorganizare, inclusiv via fuziuni cu alte entități, achiziția altor entități, divizări, transferuri de activitate sau de active; (viii) asigurarea, implementarea și dezvoltarea relațiilor între afiliați în cadrul grupului EGIS (inclusiv raportări, colaborări, creare de centre de cost).
Utilizarea Website-ului poate presupune prelucrarea următoarelor date personale:

  • Adresă IP
  • Data și ora vizitei
  • Diferența de fus orar față de ora Greenwich (GMT)
  • Conținutul solicitării (site-ul specific)
  • Stare acces/cod de stare HTTP
  • Volumul de date transferat în fiecare caz
  • Site-ul web de pe care se face solicitarea
  • Browser-ul
  • Sistemul de operare și interfața acestuia

Raportat la scopurile ce țin de operarea și administrarea Website-ului, datele sunt stocate în funcție de Cookie-ul utilizat aferent acelei date. Cu privire la durata de utilizare/ funcționare a cookie-urilor, a se vedea tabelul de mai sus. 

În cazuri particulare (de ex. acțiuni judiciare ori investigații de la autorități publice), datele personale pot fi stocate pe o perioată mai mare, în raport de necesitățile impuse de fiecare caz. De exemplu, în cazul în care aceste date personale ar fi necesare pentru scopuri legate de protecția juridică a EGIS (de ex., în cazul unui litigiu), datele pot fi stocate pe durata perioadei de prescripție (în general de 3 ani). 


5. Destinatarii datelor cu caracter personal și transferul de date către ţări terţe


5.1.  Exercitarea drepturilor


În vedere exercitării drepturilor noastre sau pentru a ne proteja drepturile sau drepturile părţilor terţe datele cu caracter personal pot fi transferate titularilor acestor drepturi, consultanților și/sau autorităților și instituțiilor publice competente.


5.2.   Furnizori externi de servicii


Folosim furnizori de servicii care ne susţin în prestarea serviciilor noastre. În executarea acestor servicii, acești furnizori pot să prelucreze datele dvs. în numele nostru, în conformitate cu instrucțiunile noastre și sub supravegherea noastră exclusiv în scopurile descrise în prezenta politică ori în alte materiale, dacă este cazul. Acești furnizori de servicii pot avea sediul și în afara UE. Vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura conform prevederilor legale că datele pe care le furnizați sunt protejate în mod adecvat, în conformitate cu cerințele legale aplicabile în Uniunea Europeană privind protecția datelor personale. În cazul în care datele dvs. sunt transferate către țări din afara Spațiului Economic European, asigurăm un nivel adecvat de protecție a datelor prin garanții corespunzătoare, cum ar fi așa-numitele clauze standard de protecție a datelor, aprobate de Comisia Europeană, o decizie a UE privind caracterul adecvat sau așa-numitul Scut de confidenţialitate UE-SUA.
Între altele menționăm că Google LLC a aderat la Scutul de confidenţialitate UE-SUA,  https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework .

6. Securitatea datelor

 

Aplicăm măsuri tehnice şi organizatorice de securitate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal împotriva utilizării abuzive, pierderii şi distrugerii sau împotriva accesului persoanelor neautorizate la aceste date.

De asemenea, în general, browser-ele de internet au integrate setări de confidentialitate și securitate. Astfel, vă recomandăm să vă actualizați frecvent browserul de internet utilizat. 


7. Încetarea funcționării cookie-urilor

        7.1. Prin intermediul setărilor web-browser-ului

În general, browser-ele de internet actuale oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba și administra setările privind utilizarea Cookie-urilor.

Puteti accesa aceste setari din meniul broweser-ului de internet pe care îl utilizați. Pentru mai multe detalii privind administrarea cookie-urilor din broweser-ul dvs puteți accesa sectiunea “Ajutor” ori “Opțiuni” a acestuia ori puteți urma unul dintre link-urile de mai jos (dacă utilizați unul dintre aceste browsere de internet):

Internet Explorer – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442  

Mozilla Firefox – https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor

GoogleChrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro

Safari – https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=ro_RO&locale=en_Us

În cazul altor browsere de internet, pentru a afla setările aferente lor, puteți accesa site-ul web al dezvoltatorului acelui browser.

        7.2. Prin mecanismul de gestionare al Cookie-urilor din cadrul Website-ului

Website-ul cuprinde un mecanism de gestionare al Cookie-urilor care nu sunt esențiale, iar în cazul în care v-ati exprimat acordul pentru utilizarea unor Cookie-uri, puteti să vă retrageți acest acord ori să îl ajustați prin intermediul acestui mecanism.

Puteți accesa mecanismul de gestionare al Cookie-urilor aici.

        7.3. Alte măsuri

De asemenea, puteți utiliza plug-in-uri de blocare a Cookie-urilor, cum ar fi UBlock, Ghostery, AdBlock, PrivacyBadger.

8. Drepturile dvs. și datele de contact

Puteți solicita informații despre și accesul la datele stocate care vă privesc și, în anumite cazuri, aveți dreptul de a primi datele pe care le-ați furnizat într-un format utilizat în mod curent și care poate fi citit automat. În plus, puteți solicita și ștergerea, corectarea sau restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră. Totodată, aveți dreptul la opoziție, dacă sunt îndeplinire condițiile legale. În cazul în care datele dvs. sunt transferate într-o țară din afara UE care nu oferă o protecție corespunzătoare, puteți solicita o copie a contractului sau alte garanții ce implementează o protecție corespunzătoare a datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii despre aceste drepturi, a se vedea mai jos.


8.1.   Dreptul de acces – puteți obține, la cerere si in condițiile stabilite de legislație, o precizare cu privire la faptul dacă prelucram datele personale ale dvs., și, în caz afirmativ, dreptul de a obține accesul / o copie a acestor date personale, precum si informații privind specificul prelucrării. Prin exercitarea acestui drept nu trebuie să se aducă atingere drepturilor și libertăților altor persoane vizate.


8.2.   Dreptul la rectificarea datelor personale – puteți sa ne solicitați sa rectificam datele personale ale dvs.pe care le apreciați incorecte/inexacte ori, după caz, completarea datelor personale ale dvs.care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.


8.3.   Dreptul la ștergerea datelor personale (“dreptul de a fi uitat”) – puteți solicita ștergerea datelor personale care va privesc, fără întârzieri justificate, în cazurile prevăzute de lege.

Dreptul la ștergerea datelor personale cunoaște următoarele limite/ situații când nu este aplicabil: (i) existența unui alt temei juridic pentru prelucrarea de date personale decât consimțământul; (ii) existența unor motive legitime ale noastre care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea datelor personale relevante; (iii) în cazul în care prelucrarea datelor personale relevante presupune exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare; (iv) în cazul în prelucrarea datelor personale relevante presupune respectarea unei obligații legale sau îndeplinirea unei sarcini executate în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale; (v) din motive de interes public în domeniul sănătății publice; (vi) când datele personale relevante sunt necesare în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice; (vii) în cazul în prelucrarea datelor personale presupune constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.


8.4.   Dreptul la restricționarea prelucrării – în anumite condiții, în măsura in care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor personale ale dvs. 

Asemenea condiții în care este incident acest drept sunt: (i) persoana vizată contestă exactitatea datelor personale, pentru perioada care ne permite să verificăm exactitatea datelor personale; (ii) prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) operatorul nu mai are nevoie de prelucrarea datelor personale în scopul pentru care au fost colectate, dar persoana vizată solicită acele date personale pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; (iv) persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din RGPD, pentru perioada în care se verifică dacă există motive legitime ale operatorului care să prevaleze asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate.


8.5.   Dreptul la opoziție – va puteți opune oricând, din motive întemeiate si legitime legate de situația dvs. particulara, ca date personale care va vizează sa facă obiectul unei prelucrări în cazul în care, de  exemplu, temeiul de prelucrare este interesul legitim, cu excepția cazurilor in care avem motive legitime care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate;

Totodată, in cazul în care datele personale ale dvs.sunt prelucrate în scopul activităților de marketing direct, aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări, inclusiv profilării in orice moment și fără vreo justificare.


8.6.   Dreptul la portabilitatea datelor personale – în măsura in care se prelucrează date personale prin mijloace automate și temeiul de prelucrare este consimțământul ori executarea contractului, puteți sa solicitați, în condițiile legii, (i) furnizarea datelor personale ale dvs. pe care le-ați furnizat operatorului într-o forma structurata, utilizata curent si care poate fi citita in mod automat, precum si (ii) transmiterea de către operator a acestor date către alt operator de date, in măsura in care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

Prin exercitarea acestui drept nu trebuie să se aducă atingere drepturilor și libertăților altor persoane vizate.


8.7.   Dreptul de a depune o plângere la o Autoritate Națională de Supraveghere a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal – în cazul în care considerați că prelucrarea datelor personale ale dumneavoastră încalcă RGPD, aveți dreptul de a depune o plângere o  autoritate națională de supraveghere în materia prelucrării de date personale, în special la autoritatea din statul membru al Uniunii Europene în care aveți reședința obișnuită, locul său de muncă sau în care considerați că a avut loc presupusa încălcare a RGPD.

Exercitarea acestui drept nu aduce atingere posibilității de a va adresa și justiției.


8.8.   Dreptul la retragerea consimțământului - dacă v-aţi exprimat consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul utilizării Website-ului şi a serviciilor asociate acestuia, puteţi retrage acest consimţământ în orice moment, cu efect pentru viitor.


8.9.   Date de contact

Pentru a vă exercita aceste drepturi, vă rugăm să contactaţi responsabilul nostru cu protecţia datelor. Puneţi lua legătura cu responsabilul nostru cu protecţia datelor la adresa menționată în acest Website.


Această Politică a fost actualizată la data de februarie 2020. Dacă va fi necesar să revizuim Politica, forma noua va lua locul formei anterioare. Prin urmare, vă recomandăm să urmariti modificările intervenite în prezenta Politica prin accesarea Website-ului.