Precizări legaleAcest site web este deținut de EGIS PHARMACEUTICALS PLC („EGIS”), o entitate cu sediul situat în Calea Floreasca nr. 165, ONE UNITED TOWER, etaj 4, cod poștal 014459, sector 1, București, Cod Fiscal 11 229 221, telefon 021 412 00 17/31/43, e-mail office@egis.ro.

Prezentul website oferă informații referitoare la EGIS, anumite produse și  servicii ale sale. Datele de pe acest website sunt prezentate cu scopul de a furniza informații generale, cu caracter educațional larg, care pot fi relevante la un anumit moment, și nu ar trebui să fie tratate ca sfat medical, comercial sau de altă natură. Aceste date nu sunt concepute pentru a fi utilizate în scopuri de diagnostic sau tratament medical, pentru nicio problemă individuală. De asemenea, aceste date nu sunt concepute să înlocuiască sfaturile și serviciile profesionale din partea unui profesionist în domeniul sănătății. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al oricărui furnizor de servicii medicale calificat în ceea ce privește orice afecțiune medicală înainte de a începe orice tratament nou și pe parcursul acestuia.

Utilizarea site-ului web se supune unor declinări de răspundere și avertismente suplimentare care pot apărea pe parcursul utilizării site-ului web.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru vreo consecință corelată direct sau indirect cu orice acțiune sau lipsă de acțiune din partea dumneavoastră pe baza informațiilor, serviciilor sau a altor materiale de pe site-ul web. Deși încercăm să menținem informațiile de pe site-ul web precise, complete și actualizate, nu oferim asigurări și nu vom fi responsabili pentru nicio daună sau pierdere legată de acuratețea, caracterul complet și actual sau furnizarea la timp a informațiilor de pe site-ul web.

Prin urmare, înainte de a lua decizii ori de a folosi informații furnizate pe acest site web, vă recomandăm să apelați la consultanță de specialitate (de ex. medicală, juridică), altfel înaintarea unei cereri de despăgubire din cauza oricărui prejudiciu, direct sau indirect, legat de folosirea site-ului web și a informațiilor prezentate în acesta nefiind întemeiată. 

Conținutul site-ului web (inclusiv text, grafică, etc.) este protejat de drepturi de autor, precum și de alte drepturi prevăzute de legislația aplicabilă, inclusiv cea privind proprietatea intelectuală și industrială. Vă informăm, de asemenea, că toate numele de produse și celelalte mărci se află sub protecție juridică de marcă înregistrată.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, în orice moment, conținutul site-ului web. Prin urmare, vă recomandăm să re-consultați acest site web pentru a urmări modificările intervenite din timp în timp.

© EGIS Pharmaceuticals Plc

Data ultimei actualizări februarie 2020.